UK-Lottery&EuromillionsWithE-lottery

E-Lottery info from Zsadányi Pál (Hungarian)
Wednesday, February 01, 2006 12:59:21

A világ egyik legkorszerűbb lottószolgáltatása!

A Virtual World Direct e-lottery globális, világszerte bárhonnan elérhető online szerencsejáték szolgáltatás.
A magyar honatyák, gyalázatos módon, kitiltották belőle a 10.000.000 magyar és egyben európai-uniós állampolgárt,
már amennyiben tilos Magyarországon idegen országok szerencsejátékait hirdetni.
Mellesleg, az Internet nem konkrét országhoz ragadt valami, hanem globális intézmény!!!
Így, tulajdonképpen, ami az Interneten van, az MAGYARORSZÁGON IS ITTHON VAN.

Ez az ismertető egy proteszt hang, ez ellen a tökéletesen értelmetlen törvény ellen.
A törvény ugyanis kontraproduktív. Nemhogy javítja az ország gazdaságát, hanem rontja.
Megakadályozza, hogy potyán szerzett tőke érkezhessen ebbe a tőkeszegény országba.
Mindezt, a Szerencsejáték Rt.-ben székelő zápagyú fejek "lobbitevékenységének" a ragyogó eredményeként.
Aminek a bunkó honatyák behódoltak, vagy megvesztegették őket valamivel, amit titkolnak a nép elől.

Az e-lottery úgynevezett csoportos szerencsejáték, angol elnevezéssel: Syndicated Lottery.
Egy-egy játékos csapatnak van 5 közös vezérszáma. A konkrét lottójáték típusa szerint annyian vannak egy szintikátusban, ahány variáció adódik az 5-ön túl a húzott lottógolyók darabszámáig, mert a játék szoftvere automatikusan befizeti mindegyik variáció szerinti tippet. Aztán az összes tippel elért nyereményen osztozik az egész szindikátusi csapat.
Az e-lottery jelenleg a 6-golyós UK National Lottery, és a 7-golyós EuroMillions Lottery játékot támogatja. Az UK Lottónál így a nyerési esély vagy 702%, az EUmillió Lottónál pedig vagy 3600% ahhoz képest, ha valaki csak egyénileg tölt ki egyetlen szelvényt.

A játék két üzemmódban is használható.
1. Az egyszerűbb esetben rendszeresen fizeti valaki a játékonkénti 5 GBP (kb. 1850 Ft), nem éppen olcsó díjat (bár ezt nyugodtan eloszthatjuk 7,02-vel vagy 36,00-val, a szindikátus játék miatt), és hetente 3-szor van esélye több-kevesebb nyereményre. A tipikus, hogy az EUmillió, mivel már az 5 vezérszámból akár 1-nek az eltalálásával is ad nyereményt(!), elég sokszor ad kisebb nyereményeket, és van esély nagy nyereményre is. A szolgáltatáshoz jár egy speciális kezdőcsomag, aminek ára játékfajtánként 5-5 GBP. Postán érkezik pár napon belül a szindikátusi számötöst tartalmazó kártya. Ha a következő játékra nem fizetünk be, akkor kiesünk a szindikátusból. Egy éven belül, tetszőleges szünet után, folytatva az előfizetést, új szindikált számcsoportba kerülünk. Több szindikált számcsoportba is befizethetünk! Ezzel tovább növelhető a nyerési esély.

2. A másik, "Affiliate"-nek nevezett (évi 5 GBP a weboldal bérleti díja), játékmódban a multilevel marketing eszközeit is igénybe vesszük a nyerési esélyeink, pontosabban, a bevételeink növelésére. Már 5 olyan tag beszervezése is elég lottójátékonként, akik fizetnek alattunk, mert az 5-5 fontjukból egy-egy fontot megkapunk azonnal. Ha még több tagot szervezünk be, akkor már pluszban vagyunk. Nemhogy csak ingyen játszhatunk az amúgy is nagyobb nyerési esélyű szindikált játékokban, hanem még plusz bevételre is szert tehetünk, anélkül, hogy saját magunk, vagy az alattunk lévők nyernének akár csak egy pennit is. Na, és, ha az alattunk lévők nyernek, abból is részesedhetünk, bár csekély mértékben. Viszont, egyre nagyobb az esélye annak, hogy a saját vagy az alattunk lévő csoportok valamelyike nyer az adott héten. Elég hamar elérkezik az az eufórikus állapot, amikor állandóan nyerésben vagyunk. Lottójátékok nyerési valószínűségének az ismeretében ez elég hihetetlenül hangzik, de tény.
Ezt a rendszert egyébként egy egyetemi matematika professzor gondolta ki és számolta végig a Virtual Word Direct cég alapítóinak a megbízásából, úgyhogy tudományosan is megalapozott, és elvileg, különösebben nem is nagy kunszt. Tényleg működőképes, nem a szokásos hozsánnák egyikét kell hallgatnunk.
Nos, ez az az üzemmód, amit a stupid hongatyáink megtiltottak. Anélkül ugyanis, hogy ne hirdetnénk, nem tudunk potyán játszani. Tehát, hongatyáink törvénye épp az ingyenjátékot teszi tönkre. Marad az első eset. Tényleg ez volt a törvény célja, hogy mi magyarok csak méregdrágán játszhassunk a világ legkorszerűbb lottójátékán? Mert, az aztán végképp botrány volna az unión belül, hogy az unió bármely szolgáltatásának a használatát akadályozza bármely tagország törvényhozása. Az már Strasszburgért kiáltana!

Most jön az állampolgári engedetlenség, MERT ÉN NEM AKAROM KIHAGYNI MAGYAR HONFITÁRSAIMAT ABBÓL A LEHETŐSÉGBŐL, HOGY A VILÁGNAK EZT A LEGKORSZERŰBB SZOLGÁLTATÁSÁT HASZNÁLHASSA.

Igen, a saját pecsenyémet is sütögetem vele.
NA ÉS? KAPITALIZMUS VAN, VAGY NEM? JA, ÉS JELENTEM, ADÓZNI FOGOK UTÁNA!!!!
ADÓCSALÓ TANÁCSADÓ URAINKNAK ÜZENEM:
VAN MÓD AZ INTERNETEN SZERZETT JÖVEDELMEK TISZTESSÉGES LEADÓZÁSÁRA.
KIVÉVE, HA VALAKINEK FOLYTON CSAK AZ ELCSALÁSON JÁR AZ ESZE.
Aki nem tudja, hogy kell, annak ingyen elárulom. Erre ne fizessen méregdrága adócsaló tanácsadót!
Inkább támogassa Zsadányi tanárurat más téren! Például úgy, hogy beáll alám az MLM hierarchiámba.
Vagy más, például Mentori szolgáltalást vesz tőlem.

Na, sok a duma. Hol a medve? ÍME:

******************************************************
Virtual World Direct e-lottery, UK N. lotto & EUmillions csatlakozás
******************************************************
Regisztráció megkezdése (sárga gomb): JOIN NOW!
Várható fizetési tételek (hitelkártyával teljes biztonsággal):
Éves weboldal használati díj: 5 GBP.
UK lottó kezdő csomag: 5 GBP.
EU lottó kezdő csomag: 5 GBP.
UK lottó húzások (szerda és szombat): 5GBP/hét, vagy 20GBP64hét stb.
EUMillions húzás (Péntek): 5GBP/hét, vagy 20GBP/4hét stb.
******************************************************
A VWD videóablak címsorában Pál Zsadányi felíratnak kell láthatónak lennie,
különben nem alám kerül, aki regisztrál. Kuki probléma lehet!
Inkább ne is kezdjen regisztrálni, aki nem ezt látja.
Én is be tudom regisztrálni, ha minden jól megy.
Vészhelp: +36-30-922-7864
******************************************************
A föntebb említett Mentori szolgáltatást a StormPage rendszeren keresztül lehet tőlem igénybe venni a legegyszerűbben. A szolgáltatás keretében egy sereg netmarketing infó ismerhető meg, amit 5 év alatt fölszedtem, valamint egy komplett internetes StormPay üzleti weboldal hipp-hopp felállítása is megtanulható. (Olyan, mint amilyen a Mentoring megrendelő.) Hitelkártyával teljes biztonsággal lehet fizetni, a rendszer dollárra konvertálja.
Mentori szolgáltatás megrendelése (félig angol, új ablakban!)

Aki nem akar dollárral küszködni, vagy számlát kér a mentori szolgáltatásról, forinttal is fizethet, de akkor is csak Online rendszerben fogadok el pénzt. A megoldás, hogy a megrendelő 6.000 forintos (ÁFA-t tartalmazó) tételeket fizet az általam SMS-ben megadott OTP számlára (legkedvezőbben OTP HáziB@NK-on át). Jelentkezni a fentebb megadott vészhelp mobil telefonszámon lehet.

Arachnophylia 4.0