Netmarketing témák
Részben frissítve! Wednesday, February 11, 2004 02:56:43
Bónusz. Szerencse fel! (9+++ ajánlat)
Mindenekelőtt egy összehasonlító elemzés az Internetes pénzkeresési lehetőségekről! Naná, hogy angolul!. Különben is egy baráti jó tanács: hasonló magyar nyelvű 'programok' soha nem lehetnek sikeresek (pedig már rárajtoltak vámszedők!). Ahhoz mi kevesen vagyunk, és a 'money' a mi zsebeinkben csak CINCOG, nemde?!?! Onnan köll kikaparni, ahol van. Az pedig leginkább angol nyelvterületet jelent.
Get Paid Programs Comparisons

Pénzkereső programok
1. Ismerkedés az e-MLM-ekkel, kezdőknek. Jelige: affilate programs

Két ígéretesnek tűnő Internet marketing affilate program (angolul, persze!). Induláskor mindig jobb az esély a sikerre. Nem ingyenmanna egyik sem, de nem is drága. A belépés az EU-tag Spanyolországban alapított C.A.N.-be (Sign up for Free) ingyenes, aki viszont nem fizet (35 USD-t), azt 5 nap múlva kirúgják. Csak ez biztosítja azt, hogy csak aktívak maradhatnak a ringben, akik így pénzt is kereshetnek, ami más programokban kevésbé jellemző ebben az olcsó kategóriában. Az 5000 dolláros, újabban Maxinak átkeresztelt automatikus rotátoros (ART technology) ajánlat miatt ugyan kicsit szkeptikus az ember, de ezek nagyon célratörően rúgják ki a nemfizetőket, úgyhogy föl is lehet mászni a ranglétrán a kidobottak helyébe! Közben kombinálták Mini (50 USD-s) és Micro (10 USD-s) automatikus rotátorral is, de a belépő a Maxi, viszont célszerű mindhárom programra azonnal befizetni, mert újabb százezrek fognak ide tolongani hamarosan (csak egyet-egyet, azt is elég kivárni, hogy fialjon)! A közben hatalmasra duzzadt tagságtól beszedett milliárd dollárnyi pénzt befektetik, és később a résztvevők részvénytulajdonosokká válhatnak a tervek szerint. Saját, Can Pay számlán vezetett, Costa nevű pénzben, olykor e-goldban is fizetnek, de a partnerbankjukkal együtt kibocsátott hitelkártyájukkal a világon bárhol hozzá lehet férni a jövedelmünkhöz.
Frissítve: Tuesday, January 27, 2004 02:57:13.

A MasteryTV az online oktatási és a szórakoztatási üzletágat kombinálja a pénzkereséssel. Csak a Platinummal érdemes kísérletezni, aminek a beugrója kicsit meredek (299 USD), és a havi díja sem kicsi (49,95 USD), viszont ezután teljesen automatikusan felépíti a netmarketing üzletláncunkat. Mivel a tagság pár éven belül akár milliárdosra is nőhet, aki korán kezdi, nagyot szakíthat. A legolcsóbb előfizetés havi 9.95 USD-s Silver tagság, de azzal nem lehet keresni, csak a világTV-t lehet fogni.
Frissítve: Tuesday, January 27, 2004 02:58:21.

MasteryTV -- az induló Edutainment üzlet

2. RingSMS fizetett SMS hirdetési affilate program (már ez sem ingyenes)
Frissítve: Tuesday, January 27, 2004 03:14:35
banner2.gif
Az SMS hirdetési gyűrű igen komplex és hasznos programmá alakult

3. Játszva gazdagodhatunk a BluDollarClub és TriangleMasters lapjain!
Ugyanazzal a belépő névvel és jelszóval érhető el a két játékterem. A BlueDollarClub havi 9 USD (csak!!!). Ha két PRO tagot sikerül toborozni, akkor már nagy valószínűséggel soha nem kell ügyelni a tagdíjra. A játékok sem észtvesztően nehezek. A TriangleMaster a profibb terep. Szerencse fel!!!
Még működik: Tuesday, January 27, 2004 03:25:30.
BlueDollarClub


4. AutoHits: Banner exchange
A netmarketing titka a weblap forgalom növelése. Az automatikusan működő AutoHits máig is a csúcs a clickcsere hirdetési arénában.
Aktuális: Tuesday, January 27, 2004 03:46:32.
AutoHits.dk

5. 'Három aranyásó, fenn a hegyek között, vígan így dalolt: Halihó-a-halihó ...'
Visszatérés az aranyalapokhoz az e-gold alapú számlavezetés.
Még működik: Tuesday, January 27, 2004 03:27:31,

Az e-gold számla nemzetközi fizetési eszköz. Bárki tud ilyen számlát nyitni, míg más e-pénzeknél, például a nagyon elterjedt PayPal esetében nem (egész Kelet-Európát kitiltották belőle!). Nekem már működik az e-gold számlám. Vigyázat, ha a jelszót elfelejti valaki, ne számítson arra, hogy majd emilben megküldik, mint bármely más 'programoknál' (a jelszó annyit is ér ott, mint halottnak a csók, míg az e-gold-nál a jelszó mellett egyspeciális Turing-szám nehezíti a betörést, hatásosan, pláne, ha csak az e-gold weben használják, nem e-mailből, ami egy jellegzetes csibészkedés!!!). Csak telefonon intézhető. Inkább kell egy új számlát nyitni, ha még nincs a számlán semmi. Különben föl kell kötni az alsónadrágot angolul. És jó telefonszámot kell megadni, különben odavész az e-metal! Vannak más helyek, ahol viszont e-gold-al is lehet fizetni, de dollárban vagy euróban is lehet róla kifizetést igényelni. Nem csábító egy igazi világpénz? Csak e-gold számlát kell nyitni, ami a fenti linkröl lehetséges, hogy azután dőlhessen az arany az e-golddal fizetni tudó affiliate programokból. Ha igaz! De ne gondoljon senki két hetes sikerszériára! Bár az sem kizárt. A legjobb egy konstrukció mellett kitartani vagy egy évig, írták valahol az okosabbak. Ha annyi idő alatt sem indul be, akkor soha.

Újabban megnőtt az e-gold számlák elleni támadások lendülete. A tipikus támadási módokat összefoglaltam.
e-gold számlatámadások boncolási jegyzőkönyve -- 2004-02-11.

***Az ide korábban felvett e-gold programok közben megszüntek, majd újabbakat teszek be. ***

****** Idáig jó, a többi nem garantált: Tuesday, January 27, 2004 03:40:43 *******
6. PC - azaz, Princess Card: egy webhitelkártya ajánlat:
Sajnos, csak minimum 100 USD vagy EUR feltöltéssel müködik. És 200 USD/EUR egyenleg elérése után jár 6 USD/EUR jutalom. A mátrixépítésért meg fejenként 3 USD, ha a toborzott is eléri a 200 USD/EUR egyenleget. Egyre több helyen használható fizetésre és fizetés fogadására. A feltornyosult pénz kivehető egy valódi bankszámlára. Azt nem tudtam kipróbálni, hogy a magyar bankszámlák nemzetközi kódjával is használható-e. Bázisországának a neve nem éppen jól hangzik: Panama! De ez nem a bank, csak egy biztonságos elektronikus számlavezető hely (akár az e-gold és a többi). Mögöttük mindig valami igazi bank(i konzorcium) áll. A PrincessCard mögött a DC-Secure.com (Direct Changer), legalábbis egyelőre. Jobb lenne olyan is, ami például e-Goldra tudna konvertálni. Az e-Gold ugyanis csak gyüjti és továbbadja a pénzt, befizetni nem enged. A 4-jegyű PIN-kódot jól el kell tenni, mert azt nem adják ki soha!!!! Az e-mailcím megszünését csak egy hónapig tolerálják, elöbb kell megadni helyette újat, különben törlik a nyilvántartást (és, persze, könyörtelenül elvész a virtuális pénzhalmaz!). Nem csak egyének, hanem cégek, weblapok is vezettethetnek PC-számlát. Sőt, 12-18 éves Junior számla is van, felnőtt kezessel.

PrincessCard


7. Hobby és pénz
Pénzérme gyűjtők álma??8. Két házimunka ajánlat, ingyenes Internet taszkokkal
A Nitroclicks (NOCS.US) már újra fogad magyar ügyfeleket, bár lassan muzsikál.
Ugyancsak apró taszkokat küld az ausztrál Selectiveclicks, ami nagyon virulens.
Zavaró lehet a kettő együtt, a Nitroclicks és Selectiveclicks taszkok átfedése miatt!
Rengeteg Emilcímet fogyasztanak, ha valaki ráfanyalodik,
vagy piramist kell építeni, ami sok hirdetéssel működik.
Az 500 USD miniumot pedig piramisépítés nélkül nehéz elérni.
Mindkettő ajánl, plusz pénzért, emelt díjas szolgáltatást.
A SelectiveClicks e-gold-al is tud fizetni, nemcsak csekkel.
Nocs9. [Lefokoztam, hajóskapitányból - fedélzettakarítónak!] FreeStoreClub/PrePaidLiving monstrum
Talán mégis lehet pénzt keresni a világhálón. A megoldás állítólag: EMM (Exact Method Marketing). De jó angol tudást, és olvasási szorgalmat azt igényel (a magyar populáció túl kicsi volna hozzá). Indulótőke már kevesebb kell. Nem muszáj toborozni (bár igazán csak akkor lehet vele keresni), társakat pátyolgatni, vásárolgatni, meg telekonferenciázni stb. A FREE tagság megszerzése után két lépcsőben érhető el a teljes siker. Előbb egy héten át kell élvezni a napi szóömlenyekben érkező (de jogos!) MLM szidást, majd az utolsó levélre egy NEXT tárgyú választ kell küldeni, hogy Graduate, és egyben VIP státust érjünk el. Ha valaki továbbra is csak FREE tag marad, akkor pénzt nem kap, csak az ingyenes négy e-boltjában vásárolgathat kedvezményesen. Ezzel azonban csak a fizető tagok profitját növeli igazán. Viszont a havi tagdíj befizetése után állítólag megindul olyan pénzáram, ami minimum fedezni tudja a további fizetős tagság fenntartási díját. Továbbá, árulhatja saját 'termékeit' egy külön filiáléban, ha minimálisan Ezüst fokozatot fizet (havi 10 USD), vagy Gold fokozatot (havi 50 USD). Az EMM lényege: csak a hagyományos kereskedelemmel kombinált megoldások életképesek. Az MLM 50 éve halott toborzókampány megoldás, a hálón pedig különösen csak 5 százaléknak sikeres. A 95 százalék balek meg nem érti, hogy zenghetnek olyan szirénhangokat mások a toborzó oldalakon, miért éppen csak ő olyan balfigura, hogy nem tud a Bahamákon üdülve is 7x24 órában aranyesőben fürdeni.
[Nekem nem működik, csak a fél oldala nőtt, a másik oldal beragadt. hiába promócionáltam, például AutoHits bannaer exchange-el. A túlcsordultakat mindig csak az egyik (az induláskor kezdett jobb- vagy bal-) oldalnak adja, az üres oldalt a tulajnak kéne építeni. Vásárolni meg nem tudtam. N.B.: nem volt hozzá elég türelmem. Izzadni kell vele, nem elég az automatikus túlcsordulásos mátrixépítés, aktívan kell építgetni a direkt ágat! Ettől még másnak sikerülhet. Újabban rendkívül bonyolult szolgáltatások 'segítik' ezt. Lehet, hogy a nyári szünetben eccer még én is veszem hozzá a türömolajat. - Friday, April 18, 2003]
EXACT METHOD MARKETING & MLM-U-TURN to EMM!

A megjelenő lap alján lehet bejelentkezni tagnak (szokásos: Click Here).